Betonpomp

Betonpomp

Een betonpomp wordt gebruikt voor het verpompen (c.q. verplaatsen van beton). Deze pompen zijn zelfstandige units of gemonteerd aan een vrachtauto. De laatste wordt vaak gebruikt wanneer het beton flink de hoogte in moet.

Een betonpomp bestaat grofweg uit een pomp en een verdeelmast. Via de verdeelmast wordt het beton naar de gewenste plek geleid en wordt er voor gezorgd dat het beton goed verdeeld wordt. Er zijn twee verschillende soorten pompen, u kunt kiezen voor een zuigerpomp of een rotorpomp. Deze laatste kan ook water verwerken.

Wanneer gebruikt u een betonpomp?

Een betonpomp gebruikt u doorgaans wanneer u meer dan 6 meter moet overbruggen. Afhankelijk van de afstand zult u een betonpomp moeten gebruiken met toereikend vermogen. Doorgaans geldt, hoe groter de pomp, hoe groter de afstand. Let wel dat afhankelijk van de soort beton een ander type pomp nodig kan zijn. Beton pompen worden ingezet bij de hogere locaties, maar er zijn ook kleinere betonpompen. Deze worden gebruikt bij het verpompen van beton in naden, funderingen en vloeren.

Wie bedient de pomp?

Het zal u niet verbazen dat bekwaam beton personeel wordt ingezet om deze machines te bedienen. Vooral voor de grotere pompen is ervaring vereist. Laat uw betonklus op een professionele manier klaren en voorkom scheuren!

Hoe komt u aan een pomp?

Deze pompen zijn uiteraard te huur. Er zijn speciale bedrijven die deze pompen verhuren, let er op of uw bedrijf deze ook verhuurt! Vraag onze offertes aan en bekijk wat voor betonpomp voor u het meest geschikt en voordeligst is.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Beton offerte check