Duurzame betonvloercoating in elke woonkamer

Vloercoating maakt gebruik van een dunne laag kunststof die als een toplaag wordt gebruikt bovenop de huidige ondergrond. U kunt hiermee elke soort vloer die u op dit moment heeft omtoveren tot een geheel nieuwe vloer. De ondergrond kan gewoon uit beton bestaan maar ook uit bijvoorbeeld cement etc. Het kan gebruikt worden in winkels, garages, magazijnen, showroom, fabrieken en kantoren. Het is dan ook een goed alternatief voor een nieuwe vloer aangezien vloercoating hoge kwaliteit biedt.

Voor iedere ruimte geschikt

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor vele verschillende doeleinden. Denk aan een betonnen vloer van een pand dat u misschien net heeft gekocht waarvan u het wil omtoveren naar een glimmende nieuwe strakke showroom waar u een expositie wil houden. Of als u uw winkelvloer wil vernieuwen maar hier niet teveel geld aan uit wil geven. Met vloercoating ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit. Het is ook mogelijk om vloercoating te gebruiken als u zich in de industriële omgeving bevindt. Epoxycoating is namelijk gewoon geschikt voor een hoog belastingniveau.

Harde vloeren

De vloercoating die meestal wordt gebruikt is er een waarvan de basis bestaat uit harsen verharders beide van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt de vloer verstevigd met de coating waardoor vocht en andere liquide stoffen niet zullen doordringen in de grond. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoge kwaliteitsproducten kunt u ervan uitgaan dat de vloer jaren met u mee zal gaan.