Tijd voor verandering van het interieur?

U bent op zoek naar een nieuwe look voor uw huis. Echter u heeft geen idee waar te beginnen. Heeft u dan weleens aan het veranderen van uw vloer gedacht? Een andere vloer kan uw huis direct een andere uitstraling geven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar iets moderns maar toch met sfeer? Kijk dan eens naar woonbeton. Woonbeton is namelijk ontzettend functioneel.

Soorten en maten

Woonbeton is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kan u kiezen uit natuurlijk ogende grijstinten tot felle, knallende kleuren in alle kleuren van de regenboog. Er is dus genoeg keus. Een ander voordeel van een woonbeton vloer is dat het mogelijk is om hierin allerlei oppervlakte structuren in aan te brengen. Zo kunt u helemaal zelf bepalen wat bij u en uw stijl en huis past.

Warm en comfortabel

Verder is woonbeton ook geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Om de vloer dan waterbestendig te maken moet er een speciale coating over heen zodat het water af stoot. Zo kunt u uw design door uw hele huis doortrekken en het een geheel maken. Ook voelen woonbeton vloeren warm en comfortabel aan waardoor ze erg geschikt zijn voor in huis. Vind u het desondanks deze eigenschappen toch nog te koud? Een woonbeton vloer kan ook goed samen met vloerverwarming dus zo heeft u nooit meer koude voeten!